Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "VedergÀllningen" by Mark Billingham # Book PDF Kindle ePub Free

VedergÀllningen

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: VedergĂ€llningen
  • Author : Mark Billingham
  • Release Date : January 22, 2018
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3687 KB

Description

NÀr Douglas Remfry slÀpps fri frÄn fÀngelset, dÀr han avtjÀnat ett lÄngt straff för vÄldtÀkt, har han planer pÄ att börja ett helt nytt liv. Men drömmarna fÄr ett abrupt slut. Efter bara tio dagar i frihet hittas hans kropp pÄ ett sjaskigt hotell i utkanten av London. Naken, fastbunden och misshandlad nÀstan till oigenkÀnnlighet.
En kort tid dÀrefter mördas en annan sexförbrytare. TillvÀgagÄngssÀttet Àr nÀstan det samma och flera detaljer runt omkring Àr identiska. Bland annat har nÄgon bestÀllt stora blomsterkransar i de dödas namn.
Kommissarie Tom Thorne inser att det med största sannolikhet Àr frÄga om samma gÀrningsman. FrÄgan Àr bara hur mördaren har lyckats hitta sina offer? RÀttssystemet ska ju garantera sekretess för alla frislÀppta fÄngar.
Polisen har inte mycket att gÄ efter inte förrÀn man hittar nÄgra brev med anknytning till bÀgge mÀnnen. Uppenbarligen har brotten samband med en fruktansvÀrd hÀndelse lÄngt tillbaka i det förflutna. En hel familjs liv slogs i spillror efter en brutal vÄldtÀkt och allting tyder pÄ att nÄgon Àr ute efter att hÀmnas. Och helt sÀkert Àr att mördaren inte tÀnker nöja sig förrÀn alla har fÄtt sina straff!
För en gÄngs skull har Thorne svÄrt att kÀnna nÄgon sympati för offren. Inte förrÀn han stöter pÄ en person som det kÀnns vÀrt att kÀmpa för. En person som kommer att betyda mer för honom Àn han kan ana pÄ gott och ont.
Är det möjligt att rĂ€ttfĂ€rdiga ett avskyvĂ€rt brott för att offret i sin tur begĂ„tt Ă€nnu vĂ€rre handlingar? Det Ă€r en av frĂ„gorna som Mark Billingham berör i sin nya kriminalroman VedergĂ€llningen den tredje, fristĂ„ende delen i serien med kommissarie Tom Thorne. Än en gĂ„ng lyckas författaren kombinera fĂ€ngslande personportrĂ€tt med en stark intrig, dĂ€r lĂ€saren fĂ„r vara beredd pĂ„ mĂ„nga snabba vĂ€ndningar före det överraskande slutet.


PDF Books "VedergÀllningen" Online ePub Kindle